Всеукраїнська лекція-тренінг «Психологія в мистецтві та мистецтво в психології – частина 4: арт-терапія в дії» (аспіранти, здобувачі ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності»)

1124 жовтня 2023 р. аспіранти кафедри та здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» 2 і 3 року навчання, а також члени студентського наукового гуртка «Південноукраїнські наукові студії» разом із викладачем проф. Петіновою О. Б. доєдналися до всеукраїнського заходу, лекції-тренінгу «Психологія в мистецтві та мистецтво в психології – частина 4: арт-терапія в дії», який організував Одеський інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП». Спікерки – завідувачка кафедри загальнонаукових соціальних та поведінкових дисциплін доц. Алла Нерубасська та методист ООРЦПІО, старший викладач кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», доктор філософії в галузі психології МКА МАУП Олена Бальбуза. Знайомилися з нейрогорафікою, авторськими метафоричними картами, взяли участь в арт-терапевтичній практиці «Енергія долоні –  цілюща сила». Надзвичайні враження та захоплення від спілкування і позитивної атмосфери, яка надихає на роздуми, філософію, та глибинну рефлексію свого внутрішнього «Я».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/