Планове онлан-засідання науково-дослідної лабораторії тренінгових технологій «Skrepka».

128.10.23 відбулося чергове онлан-засідання науково-дослідної лабораторії тренінгових технологій «Скрепка», присвячене обговоренню перспектив роботи в межах Українсько-Литовського науково-дослідного проекту на 2024 рік.
Спеціальний гість за академічною мобільністю – Курапов Антон Олександрович асистент кафедри експериментальної та прикладної психології (факультет психології, КНУ імені Тараса Шевченка), пост-док дослідник, відділу психології, факультету природничих наук, Університету міста Зальцбург.
Мова йшла про актуальне на сьогодні - особливості процесів входження особистості в макрорівень соціалізації до іншокультурного соціального та науково-дослідного середовища.
Присутні на заході науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти і здобувачі першого та другого освітнього рівня, що долучені до інноваційної науково-дослідної роботи під керівництвом працівників кафедри теорії та методики практичної психології, ознайомилися з інформацією про програми фінансування досліджень та інновацій, включаючи програму «Горизонт Європа», про цілі MSCA Про MSCA | Дії Марії Склодовської-Кюрі (europa.eu) та доступні види фінансування підготовки дослідників.
Окремо Курапов Антон Олександрович розповів про спільний з німецькими колегами проект Nukkuaa4Ukraine - віртуальна лабораторія сну для вирішення проблем зі сном і пошуку шляхів до здорового та кращого сну.
Було цікаво дізнатися про успіхи та труднощі верифікації ефективності сертифікованої програми онлайн когнітивно-поведінкової терапії безсоння “NUKKUAA” в Україні. Питання викликали такі складові проекту, як загальні принципи лікування розладів сну (розслаблення тіла, робота з думками, тривалість сну, mindfulness, artificial intelligence тощо), забезпечення гігієни сну й неспання, вирішення супутніх психічних або психологічних проблем, усунення причин, що спричиняють безсоння.
Слухачі виявили бажання прийняти участь в сертифікованій програмі онлайн когнітивно-поведінкової терапії безсоння “NUKKUAA” в Україні.
Було висловлено подяку Антону Олександровичу і сподівання на співпрацю.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/