Керносівський ідол як пам’ятка давньої культури Придніпров’я – презентація проєкту Євгенії Пархоменко (ЗВО-партнер НТУ «Дніпровська політехніка»)

125 жовтня 2023 року в межах вивчення ОК «Теорія та практика презентації проєктів» здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» 2-го року навчання разом із викладачем проф. Оксаною Петіновою, а також члени студентського наукового гуртка «Південноукраїнські наукові студії» мали нагоду познайомитися з цікавою пам’яткою давньої культури Придніпров’я – Керносівським ідолом. Презентацію свого проєкту підготувала та представила студентка 4-го року навчання Євгенія Пархоменко. Це була перша відкрита лекція циклу лекцій, присвячених культурі Придніпров'я, підготовлених здобувачами в Інституті світової культури кафедри філософії і педагогіки ЗВО-партнера НТУ «Дніпровська політехніка» (директор – проф. Юлія Шабанова), що створений в 2020 році в результаті довгорічної співпраці із Інститутом світової культури в Санта-Барбаре (США). Говорили про історію знахідки, інтерпретацію знаків, що зображені на ньому, їх зв'язок з ведичною релігією, значення таких артефактів в історії культури. Захід спряв розширенню кругозору, формуванню культурних компетентностей здобувачів, soft skills, а також був спрямований на національно-патріотичне виховання, утвердження в свідомості та почуттях особистості цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/