Інтелектуальний диспут на кафедрі філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

124 листопада на кафедрі філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності відбувся Інтелектуальний диспут «Ідея нескінченого простору у філософії Фрідріха Ніцше». Диспут був проведений в рамках діяльності наукового гуртку «Школа логістики» під керівництвом Є.Р.Борінштейна.  Диспут був присвячений проблемам смерті та безсмертя. Було проаналізовано значення історичної пам’яті в житті людства та українського суспільства. Були розглянуті: трагедія голодомору-геноциду українського народу, яка відзначається 25 листопада; роль філософії у розумінні сенсу життя; значення молоді в контексті трансформаційних процесів сучасності. На кафедрі відбувся перегляд фільму Дарана Арановського «Фонтан». Після чого пройшло обговорення ідей безсмертя людини та їх відображення у фільмі.
На зустрічі були присутні учні 11 класу Одеського ліцею №81; студенти спеціальностей 028 Менеджмент соціокультурної діяльності та 034 Культурологія; керівник наукового гуртку «Школа логістики» та гарант спеціальності 034 доктор філософських наук Є.Р. Борінштейн; гарант спеціальності 028 доктор соціологічних наук О.В. Лісеєнко.
Були підкреслені проблеми моралі як основи існування цивілізаційного людства. У виступах студентів та школярів пролунало бажання розвивати систему ціннісних орієнтацій творчої особистості, зазначена особлива роль людяності.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/