В Університеті відбулось засідання наукових секцій Будинку вчених

130 листопада 2023 року відбулося спільне засідання наукових секцій «Соціологія» (керівник – докторка соціологічних наук, професорка Університету Ушинського Олена ЛІСЕЄНКО), «Філософія» (керівник – докторка філософських наук, професорка ОНУ імені І. І. Мечникова Інна ГОЛУБОВИЧ), «Психологія» (керівник – докторка психологічних наук, професорка ОНУ імені І. І. Мечникова Наталія РОДІНА) Будинку вчених, яке присвячене його100-річному ювілею.
Одеський Будинок Вчених, який з відомих всім причин не може зараз гостинно відкрити свої двері, відправився у символічну подорож університетами та науковими установами Одеси. Першим гостинно запросив провести засідання наукових секції наш університет. На засіданні виступила історик науки, краєзнавиця, архіваріус Одеського будинку вчених Інна РІКУН із доповіддю «Славетні імена: історія Будинку вчених в персоналіях науковців». Надзвичайно цікаво було дізнатись про маловідомі факти з біографії та наукової діяльності одеських науковців, історію наукових секцій, послухати неймовірний вірш Юрія Михайлика. Після розповіді спікерки про те, як знищенні у період терору наукові секції та спілки Будинку вчених відроджувались у 1960-ті, 1970-ті, 1990-ті роки, ми ще раз переконались, що наука в Одесі буде жити.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/