До Дня місцевого самоврядування в Україні

17 грудня 2023 р. з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні було проведено онлайн-засідання наукового гуртка «Теорія та практика юриспруденції», що функціонує на кафедрі політичних наук та права (керівник – кандидат юридичних наук, доцент кафедри політичних наук та права Бутирін Євген Олександрович).
Тема засідання: «Діяльність органів місцевого самоврядування після початку повномасштабної агресії рф та введення правового положення воєнного стану».
Актуальність даної теми пов’язана з тим, що військова агресія з боку рф та запровадження правового режиму воєнного стану в Україні стало серйозним викликом для місцевого самоврядування. Після початку повномасштабної агресії рф проти України перед державою постало завдання перебудови системи органів місцевої влади на воєнні рейки й забезпечення їх належного функціонування в умовах війни.
Учасниками наукового гуртка було розглянуто актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування у сфері допомоги ЗСУ, підрозділам територіальної оборони та внутрішньо переміщеним особам.
Учасники проблемної групи активно долучилися до обговорення проблеми демонтажу радянських пам’ятників та доцільності використання бюджетних коштів на будівництво об’єктів інфраструктури під час воєнного стану.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/