Формування навичок Soft skills у психологів – магістрів спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія»

ngerb1. Тренінгова робота зі студентами 2 курсу спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія» з дисципліни «Психологічний супровід військовозобов'язаних»
20 жовтня 2023 року офлайн в рамках дисиципліни «Психологічний супровід військовозобов'язаних» на базі Кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології відбувся Тренінг для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія, спеціалізації “Клінічна та реабілітаційна психологія” з метою формування навичок майбутнього клінічного психолога, психолога-реабілітолога у роботі з військовозобов'язаними. Студенти мали змогу працювати офлайн та в онлайн форматах.
Лектор — Анна Сергіївна Венгер, кандидат психологічних наук, практикуючий сімейний психолог, старший викладач кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології Південноукраїнскього національного педагогічного університету ім.К.Д. Ушинського.

2. Відкритий гостьовий тренінг для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія», спеціалізації “Клінічна та реабілітаційна психологія” відбувся 21.10.2023р.
Тема тренінгу «Профілактика емоційного вигорання військовослужбовців»
Під час тренінгу обговорювались поняття “родина”, “травматизація”, “безпека”, “підтримка”; створювались правила роботи в команді; надавались та відпрацьовувались студентами спеціальні вправи, розроблені для надання психологічної підтримки військовослужбовцям та їх родинам. Були пропоновані вправи: «Я – повідомлення»; «Збираємо тривожну валізу»; «Робота з тілом (психосоматика)».
Завершився тренінг командною роботою за методом арт-терапії. Студенти розробили «ресурсні картки» для роботи з військовослужбовцями. Усі присутні мали змогу творчо прийняти участь у вправах, задати усі необхідні питання та зробити власні доповнення. Багато хто з присутніх на заході — практикуючі психологи, що працюють у тому числі й з військовослужбовцями та їх родинами.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/