Настановна конференція «Організація проведення та оформлення кваліфікаційного (магістерського) дослідження»

101.02.2024р. о 11.20 на кафедрі психіатрії, медичної та спеціальної психології Університету Ушинського відбулася настановна конференція щодо проведення магістерського дослідження для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП "Клінічна та реабілітаційна психологія".
Завідувачка кафедри Савенкова І. І. зазначила, що тематика дипломних робіт має бути затверджена за напрямком підготовки, акцентувала увагу здобувачів освіти на базах практики, де будуть проходити магістри виробничу практику з реабілітації та водночас проводити магістерське дослідження за обраним напрямком дослідження.
Здобувачам освіти запропоновано тематики актуальних тем, вибір наукового керівника, методичні рекомендації щодо правил написання дипломної роботи, магістри були ознайомлені зі складанням календарного плану на дипломне дослідження, правилами роботи при оформлення дослідження з дотриманням принципу доброчесності.

Побажаємо успіху в науковому пошуку нашим здобувачам!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/