ВОРКШОП для здобувачів ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» на тему: «Технічна перевірка магістерської роботи в обороні академічної доброчесності»

106 лютого 2024 року здобувачі-першокурсники спеціальності 053 Психологія (Клінічна та реабілітаційна психологія) зустрілися з працівниками бібліотеки Університету Ушинського (онлайн-зустріч) з метою ознайомлення з правилами перевірки магістерського дисертаційного дослідження на плагіат.
Зустріч проводили працівники інформаційно-бібліографічного відділу, які зосередили увагу на основних порушеннях принципу академічної доброчесності при виконанні кваліфікаційних (магістерських) робіт. Акцентували увагу на привласненні отриманих результатів дослідження іншим дослідником, що може знайти відображення в магістерському дослідженні, без згоди автора та без посилань на першоджерело.
Головна проблема виявлення плагіату полягає в тому, що здобувачі не обізнані в основних вимогах щодо дотримання принципу доброчесності.
Здобувачі освіти могли поставити запитання та отримати відповіді щодо правильності написання кваліфікаційних магістерських робіт. Зустріч відбулася в комфортній атмосфері.
Дякуємо працівникам бібліотеки Університету Ушинського за організовану зустріч та отриману корисну для студентів інформацію!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/