Відмічання Дня Святого Валентина на кафедрі Філософії, соціології та менедменту соціокультурної діяльності

113 лютого на засіданні «ШКОЛИ ЛОГІСТИКИ» (керівник – проф. Є.Р.Борінштейн) відбулося святкування Дня Всіх Закоханих. Організували свято студенти 1 курсу спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» на чолі зі старостою Поліною Самойловою. Були зроблені цікаві виступи про історію свята. Відбулася Вікторина по темі «Святкування дня закоханих у різних народів». Учасники зустрічі вирізали Валентинки та написали на них свої побажання. На солодкому Круглому столі пройшло обговорення специфіці заробітку грошей на різні свята в Україні та світі.
Було зазначено труднощі проведення свят в Україні за часи російської агресії. Допомогли організувати День Святого Валентина: доктор філософських наук Євген Борінштейн, який, ведучі предмет «Демографія» та як гарант спеціальності 034 «Культурологія», розповідав про звичаї святкування свята всіх закоханих стосовно прикладу мультикультуралізму і толерантності та докторка соціологічних наук Олена Лісеєнко, котра на прикладах складових предмету «Менеджмент соціокультурної діяльності» та як гарант спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» доповідала стосовно особливостей соціокультурного менеджменту свят.
На зустрічі були присутні студенти спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності» - 1-3 курси, спеціальності «Культурологія» 3-4 курси та учні 9-11 класів Одеського ліцею №81 Одеської міської ради. Учасники зустрічі отримали нові знання та задоволення від спілкування!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/