Настановна конференція виробничої практики (з реабілітації) для здобувачів ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія»

129.02.2024р. на кафедрі психіатрії, медичної та спеціальної психології Університету Ушинського відбулася настановна конференція щодо організації та проведення виробничої практики (з реабілітації) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП "Клінічна та реабілітаційна психологія" (заочної форми навчання).
Завідувачка кафедри Савенкова І. І. зазначила бази виробничої практики: Центр сімейної нейропсихології, корекції та нейрореабілітації «Neuro Brain Boost»; Наркологічний медичний центр «Вектор Плюс» - клініка по роботі з залежностями; психіатрична лікарня – КНП – «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я»; Центр реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку – робота з особливими дітьми.
Здобувачам освіти буде запропонований доступ до онлайн баз, надаватимуться базові документи, які дають можливість диференціювати психічні захворювання; робота спрямована на оволодіння методиками, практична робота з широким спектром аудиторії за різними напрямками.

Побажаємо успіху нашим здобувачам при проходженні виробничої практики (з реабілітації)!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/