Внутрішня академічна мобільність з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника.

1АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ОПП «КЛІНІЧНА ТА РЕАБІЛІТАЦІЙНА ПСИХОЛОГІЯ» З ПРИКАРПАТСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ імені ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА
28.02.2024р. відбувалась зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» Університету Ушинського та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з метою організації навчання здобувачів з програми академічної мобільності.

Здобувачі ознайомилися з дисциплінами за Освітніми компонентами у закладі-партнері, які будуть вивчать в межах академічної мобільності за однаковими ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія». Також познайомилися з координаторами академічної мобільності: від Університету Ушинського – завідувач кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології, доктор психологічних наук, професор Савенкова Ірина Іванівна та від Університету імені Василя Стефаника – завідувач кафедри клінічної та реабілітаційної психології, кандидат психологічних наук, професор Гасюк Мирослава Богданівна.
Планується у межах Програми академічної кредитної мобільності перерахувати здобувачам 21 кредит за основними компонентами після успішного завершення Програми.
Успіхів здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти Університету Ушинського та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в навчанні за Програмою академічної кредитної мобільності ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія»!

pdf      pdf       word

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/