Перші соціологічні читання пам'яті В. Ворони «Українська соціологічна думка в пошуках шляхів соціально-економічного розвитку»

15 березня 2024 року відбулись Перші соціологічні читання пам'яті В. Ворони за темою: «Українська соціологічна думка в пошуках шляхів соціально-економічного розвитку», у яких взяли участь Гарант освітної програми «Менеджмент соціокультурної діяльності» проф. Олена Лісеєнко та здобувачі 3-4 курсу спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності». На конференції прозвучали доповіді науковців про ризик-менеджмент в умовах воєнного часу (проф. Микола Туленков, Київський національний університет імені Тараса Шевченка; проф. Алла Лобанова, Криворізький державний педагогічний університет), про матеріальний стан та зайнятість українців в умовах війни (проф. Сергій Дембіцький, Інститут соціології НАН України), про архетипи колективного несвідомого як джерело інноваційного розвиту сучасного постмодерного суспільства (проф. Едуард Афонін, ННІ публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка) та ін. Такі наукові заходи надають можливість поглибити розуміння соціально-економічних проблем та тих процесів, які відбуваються в сучасному українському суспільстві. Конференція була надзвичайно цікавою та корисною для майбутніх фахівців з менеджменту соціокультурної діяльності. 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/