Перший випуск та урочисте вручення дипломів здобувачам за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія освітньо-професійної програми "Клінічна та реабілітаційна психологія".

107 березня 2024 року на соціально-гуманітарному факультеті відбувся перший випуск та урочисте вручення дипломів здобувачам за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія освітньо-професійної програми "Клінічна та реабілітаційна психологія".
Зі здобуттям освітнього ступеня магістр та присвоєнням відповідної кваліфікації випускників привітали: декан соціально-гуманітарного факультету доктор психологічних наук, професор Вдовіченко Оксана Володимирівна і завідувач кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології доктор психологічних наук, професор Савенкова Ірина Іванівна.

Щиро вітаємо випускників! Продовжуйте ставити цілі й досягати їх. Йдіть вперед, адже шлях вперед – це шлях особистісного розвитку, це шлях розвитку нашої країни!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/