Заключна конференція виробничої практики з реабілітації денної форми навчання.

1Заключна конференція виробничої практики з реабілітації здобувачів другого рівня вищої освіти за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» (денної форми навчання)

08.03.2024р. на кафедрі психіатрії, медичної та спеціальної психології Університету Ушинського відбулася заключна конференція щодо виробничої практики з реабілітації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП "Клінічна та реабілітаційна психологія" денної форми навчання.


Завідувачка кафедри Савенкова І. І. зазначила бази виробничої практики:
Одеський Центр сімейної нейропсихології, корекції та нейрореабілітації Neuro Brain Boost. Одним із напрямків практичної підготовки майбутніх клінічних психологів є оволодіння практичними навичками нейрокорекції та нейрореабілітації осіб із порушеннями на когнітивному рівні при ПТСР, органічних ураженнях ЦНС різного ґенезу. Тому проходження виробничої практики з реабілітації Neuro Brain Boost нашими майбутніми клінічними психологами на базі Одеського Центру сімейної нейропсихології, корекції та нейрореабілітації є важливим етапом підготовки якісних спеціалістів в галузі нейропсихологіїтанейрореабілітації.
«Медичний центр Вектор плюс» - клініка по роботі з залежностями; Дана практика сприяла фаховій практичній підготовці клінічних психологів та набуття практичного досвіду у роботі з пацієнтами, які мають залежності.
Центр Корчака – робота з особливими дітьми. Одним із напрямків практичної підготовки майбутніх клінічних психологів, психологів – реабілітологів є оволодіння практичними наичками нейрокорекції та нейрореабілітації дітей з особливими потребами. Майбутні клінічні психологи, які надають перевагу дитячій нейропсихології, корекції та нейроребілітації в роботі з дітьми з особливими потребами, мали можливість проходити виробничу практику саме за цим напрямком. Центр реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку ( Центр реабілітації імені Янушка Корчака) є практичним підкріпленням теоретичних знань студентів в психологічному супровіді осіб з нейропсихологічними порушеннями.
Здобувачам освіти був запропонований доступ до онлайн баз, надавалися базові документи, які дають можливість диференціювати психічні захворювання; робота була спрямована на оволодіння методиками, практична робота з широким спектром аудиторії за різними напрямками.
На заключній конференції було зроблено висновки щодо результатів проходження виробничої практики з реабілітації здобувачами.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/