Тиждень академічної доброчесності в Університеті Ушинського: бінарне заняття на тему «Локальні фактори плагіату в умовах воєнного стану»

126 березня 2024 року в межах тижня академічної доброчесності в Університеті Ушинського відбулося бінарне заняття на тему «Локальні фактори плагіату в умовах воєнного стану».Спікери – запрошений лектор Наталія Рибка, канд. філос. н., доцентка кафедри філософії, історії та політології НУ «Одеська політехніка» (ЗВО-партнер) та Оксана Петінова, докт. філос. н., професорка кафедри філософії, соціології та менеджменту СКД. У заході взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Культурологія», «Початкова освіта», а також аспіранти ОНП «Філософія». Наталія Рибка проаналізувала локальні соціально-економічні фактори, які із різних причин можуть активізувати та сприяти такому негативного явищу як академічний плагіат при підготовці дисертацій в умовах воєнного стану. Крім того, говорили про культуру академічної доброчесності, академічну доброчесність в освітньому процесі, фундаментальні цінності академічної доброчесності, аналізували політику академічної доброчесності Університету Ушинського, зокрема Положення про академічну доброчесність та комісію з питань доброчесності, Кодекс честі учасників освітнього процесу, тощо. Дискутували щодо авторських прав ШІ на згенерований текст. Захід пройшов у затишній атмосфері із жвавим спілкуванням, студенти та аспіранти ставили цікаві й конструктивні запитання та висловлювали свої точки зору.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/