Тиждень Доброчесності.

1Практикум з Доброчесності:
«Академічна доброчесність – запорука твоїх знань за допомогою психотерапевтичної техніки «Дерево доброчесності»

27.03.2024р. на кафедрі психіатрії, медичної та спеціальної психології Університету Ушинського відбувся практикум з Доброчесності щодо тижня Доброчесності для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти 1 курсу денної форми навчання за спеціальністю 053 Психологія ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» соціально-гуманітарного факультету на тему: «Академічна доброчесність – запорука твоїх знань за допомогою психотерапевтичної техніки «Дерево доброчесності» під керівництвом викладача кафедри Фрунзе Олени Валеріївни.
На занятті обговорили та сформували розуміння поняття академічної доброчесності, напрацювали необхідні навички щодо відсутності цього явища у власному навчанні.
Дослідили негативні наслідки проявів академічної не доброчесності. Наприкінці попрацювали з власною не доброчесністю по відношенню до себе та інших в рамках арт-терапії, виконали проективну методику «Дерево».
Заняття пройшло в теплих дружніх стосунках!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/