Заходи в межах ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія», присвячені проблемам ментального здоров'я

ngerb14.02.24р. в межах ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» відповідно до ОК 13. Виробнича практика (з реабілітації) було проведено курс занять під керівництвом Вєличко Ганни Вікторівни, обласним координатором Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти Як?», завідувачем відділом психосоціальної допомоги комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я» зі здобувачами 1 курсу навчання денної форми спеціальності 053 Психологія (Клінічна та реабілітаційна) Університету Ушинського.
Обласний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти Як?», на базі Одеського обласного медичного центру психічного здоров'я, ознайомила здобувачів з Програмою ментального здоров'я та провела заходи зі студентами за темами:
1. Роль клінічного психолога в реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти Як?».
2. Реабілітація, реадаптація та реінтеграція людини з проблемами ментального здоров'я.
Результати зустрічі висвітлено на сторінках спеціальності в Фейсбук та Інстаграм за посиланнями:


https://www.instagram.com/p/C3U0qcVoqCQ/?igsh=aGk0bzdxYjdqMWU0


https://www.facebook.com/share/p/YGXrQ1ZWmB5oqi1c/?mibextid=WC7FNe

19.04.24р. Вєличко Ганну Вікторівну, обласного координатора Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти Як?», було запрошено на засідання кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології (протокол № 9) з питання розгляду проєкту ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2024-2025н.р. Вєличко Г.В. запропонувала врахувати Положення програми ментального здоров'я «Ти Як?», що стосується психологічного супроводу осіб із симптомами тривожного розладу, які перебувають у зоні ризику розвитку ментальних порушень, у оновленні ОК 7. Психодіагностика психічних розладів та їх реабілітація. Пропозиції враховано та відображено в таблиці пропозицій стейкхолдерів до проєкту ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» 2024 року зі спеціальності 053 Психологія (Клінічна та реабілітаційна психологія) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти на сайті Університету Ушинського.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/