Візит представників Університету Ушинського до Румунії

124-25 травня 2024 року відбувся візит представників Університету Ушинського у складі проректора з наукової роботи, д.політ.н., проф. Ганни МУЗИЧЕНКО, директора навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики і менеджменту, д.пед.н., проф. Наталіі ЧЕРНЕНКО, декана факультету дошкільної педагогіки і психології, д.псих.н., проф. Олени БУЛГАКОВОЇ, к.псих.н., доцента Ірини БРИНЗИ до м.Брашов, Румунія.
У межах візиту взято участь в роботі міжнародної конференції «Актуальні проблеми логопедіі та психолого-педагогічного супроводу» (м.Брашов, Румунія), одним із співорганізаторів якої є університет. Двоє представників університету Наталія Черненко («Ефективні методи психолого-педагогічної підтримки батьків дітей з особливими освітніми потребами») та Олена Булгакова («Психологічна підтримка батьків дітей з розладами аутичного спектру») зробили доповіді на пленарному засіданні, а Ірина Бринза провела майстер-клас «Психолого-педагогічний супровід батьків дітей з особливими потребами» із застосуванням методик, спрямованих на пошук і актуалізацію внутрішніх і зовнішніх ресурсів особистості.
Результатом спілкування з учасниками конференції з румунських ЗВО стане підписання угод про співпрацю, зокрема про організацію інших наукових заходів, гостьових лекцій, академічних обмінів тощо.
Крім того, проведено низку зустрічей із місцевими партнерськими організаціями, які опікуються дітьми з України, зокрема тими, хто потребує особливої уваги та психолого-педагогічного супроводу. Також відвідали Гуманітарний центр KATYA, який організовує навчання український дітей в Румунії за українськими програмами, піклується про їх дозвілля та психологічне здоров’я.

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/