Обговорення проєкту ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності

114 червня на платформі Zoom відбулося обговорення ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності галузі знань 02 Культура і мистецтво спеціальність 028 Менеджмент соціокультурної діяльності. Були присутні: зовнішні стейкголдери; члени робочої групи; завідувач кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, проф. Є.Р. Борінштейн, гарант програми О.В. Лісеєнко; професорсько-викладацький склад кафедри; здобувачі ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності I-IV курсів.
На зустрічі були подані цікаві пропозиції згідно удосконалення ОПП за часи російської агресії та інтересам здобувачів. Стейкголдер, кандидат мистецтвознавства Л.Р. Шпирало запропонувала переназвати ОК 20 «Іміджелогія» на «Основи імеджології» з метою спрощення дисципліни для першого (бакалаврського) рівня освіти. Також Лілія Романівна надала пропозицію з метою більшого розкриття у ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності ЗК 7 та ПРН 11 ввести дисципліну, яка буде спрямована на закріплення навичок креативності у здобувачів.
Роботодавець, голова правління Громадської організації «Одеський центр дослідження Голокосту», кандидат філософських наук П.Ю. Козленко відмитив добру підготовленість здобувачів 3 курсу спеціальностей 028 Менеджмент соціокультурної діяльності та 034 Культурологія у теоретичному та практичному планах під час практики. Павло Юхимович запропонував взяти більш плідну участь у подальшої розробці його концепції дослідження геноцидів на базі кафедри та університету Ушинського за допомогою освітньо-професійної програми «Менеджмент соціокультурної діяльності».
Здобувачка першого року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності Полина Самойлова висловила бажання здобувачів у ОК 18 отримати знання не тільки з приводу методів дослідження соціоекономічних досліджень, але й стосовно особливостям проведення соціокультурних досліджень, бо велика кількість здобувачів спрямована саме на соціокультурну площину програми та бачить своє працевлаштування у контексті соціокультурної сфери діяльності.
17 червня на засіданні кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності з метою удосконалення ОПП відбулося обговорення пропозицій стейкголдерів, роботодавців та здобувачів. Також були підведені підсумки 2023-2024 навчального року. Аспіранти та докторантка кафедри спеціальності 033 Філософія звітували стосовно підсумкам року. Завідувач кафедри відмітив значні наукові досягнення викладачів, аспірантів та здобувачів, що було відображено у врученні подяк. Намічені основні напрями діяльності кафедри у 2024-2025 навчальному році.

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/