VІ Всеукраїнська школа майбутнього парламентаря

Упродовж 9 – 12 квітня студенти кафедри політичних наук і права спеціальностей "Політологія " та "Право" під керівництвом Пронози  І. І., к. політ. наук, ст. викладачів кафедри  за сприяння Ліги студентів Асоціації правників України стали слухачами  "IV Всеукраїнської школи майбутніх парламентарів", де мали змогу поспілкуватися з експертами та професіоналами різних сфер політичного життя та правового регулювання.
Майбутні політологи та правники впродовж 4-ьох днів активно працювали над такими блоками: політика, взаємодія з громадськістю, законотворчість.
У ході робити здобувачі дізналися від спікерів про основні засади, на яких грунтуються та приймаються владні рішення; розробку політичних стратегій, взаємодію з громадськістю та міжнародними партнерами, емоційний інтелект в публічній комунікації та створення, ухвалення і прийняття законів.
Отримання нових знань та практичного досвіду в поєднанні зі вже здобутими в межах спеціальностей дозволили студентам активно  вести дискусії та діалоги.
Крім того, даний проєкт дозволив отримали нові знайомства, однодумців, поради та критику, черговий фундамент для прогресивних ідей і реалізації себе як майбутнього фахівця.
Усі студенти, які успішно завершили навчання у школі парламентаря (Клюєв Г., Гладка В., Кравцова О., Петрук Ю., Ланець Ю., Тимошенко О, Тараненко К., Русавська А., Лисюченко С., Ігнатенко В., Мицко І., Івченко Л., Горобець В., Александрова М., Добровольська Г., Кузнєцова В., Рожко Ю., Сулима В., Шакланова О., Шидловська Х.) були нагороджені сертифікатами.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/