Науково-педагогічна практика аспірантів спеціальності 033 Філософія триває

164864607849730 березня 2022 року аспірантка другого року навчання ОНП «Філософія» Олена Парадюк провела відкриту лекцію з дисципліни «Історія філософії» для здобувачів вищої освіти 2 року навчання спеціальності 033 «Філософія» на тему «Філософія історії Пилипа Арієса».

На занятті були присутні доцент кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Т. Поплавська та науковий керівник аспірантки професор Ю. Добролюбська. Лекційне заняття було проведено на високому науково-педагогічному рівні із використанням сучасних методів навчання, що спонукало присутніх задавати додаткові цікаві питання та більш докладно ознайомитися з сучасними обріями філософії історії.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/