Онлайн семінар «Збереження ресурсів перед обличчям травми»

ФотоДо дня науки в Україні, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психологія розвитку і соціальних комунікацій Розіна Ірина Володимирівна провела онлайн семінар «Збереження ресурсів перед обличчям травми» за допомогою методів позитивної психотерапії для здобувачів освітньо-професійною програмою «Психологія» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти зі спеціальності 053 Психологія, який відбувся 18 травня 2022 року о 12.00 годині. 

Мета онлайн-семінару – надання психологічної допомоги здобувачам, які зараз перебувають в Україні або вимушено виїхали за межи країни, нормалізувати процес еміграції чи адаптації до умов у країні. Психологічна допомога є обов'язковою!  Важливо визначити власні здібності побачити сильні сторони, розкриття внутрішніх ресурсів та потенціалу.  

У ході зустрічі розглянуто наступні питання: визначення особистих травм, процес адаптації, агресія та її прояви, розкриття поняття неврозів. Знаходження власних ресурсів для подолання стресу та страхів. Вправа «Місто моєї сили». Завершальним етапом було рефлексія учасників зустрічі.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/