Майстер-клас з підготовки публічних виступів

124 квітня 2022 року в межах святкування Днів науки-2022 в Університеті Ушинського за ініціативою Ради молодих учених, Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих учених, Центру соціально-політичних досліджень «Політикус» відбувся майстер-клас у формі тренінгу «Як підготуватися вдалий публічний виступ» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 052 Політологія, 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування, 014 Середня освіта (історія) та усіх зацікавлених осіб.
Запрошеним тренером виступив представник Вільного університету Брюселлі (Бельгія) Пьотр Де Мюлдер. На прикладі власного досвіду підготовки публічного виступу, присвяченого російсько-українській війні, Пьотр розповів про усі тонкощі побудови якісного виступу та надав поради щодо уникнення пасток у підготовці подібних презентацій та ролі власної мотивації спікера для досягнення успіху перед аудиторією.
Захід спрямовано на формування у здобувачів вищої освіти навичок презентації своїх думок, громадської позиції у вигляді публічного виступу, яка наразі є актуальним soft skill кожного випускника, і особливо, майбутнього фахівця в сфері соціально-політичної діяльності.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/