Засідання наукових гуртків «Південноукраїнські наукові студії» та «Філософ» (ДУ «Одеська політехніка») до Дня науки 2022 р.

726 травня 2022 року до Дня науки відбулося сумісне засідання наукових гуртків «Південноукраїнські наукові студії» (керівник – проф. О. Петінова), кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та «Філософ» (керівник – доц. Н. Рибка, НУ «Одеська політехніка», ЗВО-партнер), кафедра філософії, історії та політології. Секція – «Поліфонія філософського знання та проблеми сучасності у дискурсі філософії».  Було обговорено питання онтології, категорій онтології через призму сучасності. Студенти дискутували з питань сутності душі та свідомості, обговорювали питання життя та смерті, реінкарнацію, наводили приклади із життя та ділилися міркуваннями. Активну участь у висловленні власних позицій взяли студенти Дмитро Михайленко, Сергій Михайленко, Аріна Жукова, Максим Малахов; аспіранти Іванна Ніколаєва, Юлія Гюльхан. З презентацією на тему «Дослідження феномену продовження життя після смерті тіла. Реінкарнація як принцип еволюції глобальної свідомості» виступала студентка факультету іноземних мов Ратушняк Катерина.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/