Підведення підсумків роботи наукового гуртка «Південноукраїнські наукові студії» за 2021 – 2022 н.р.(керівник – проф. Петінова О. Б.)

129 червня 2022 року відбулося останнє у 2021 – 2022 навчальному році засідання наукового гуртка «Південноукраїнські наукові студії», на якому були підведені підсумки роботи за рік. З презентаціями виступили студенти 1 курсу факультету початкового навчання, тема для обговорення: «Абсурд вчора та сьогодні: філософська рефлексія». Розглянуто питання сутності та значення абсурду на прикладі творів А. Камю «Чума» та «Міф про Сізіфа», та проаналізовано війну як абсурд ХХІ століття. Виступили всі бажаючі та висловили свої думки й власні позиції з цієї проблеми.
Після засідання привітали студентку 4-го курсу факультету іноземних мов спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (китайська)), Остренко Маріанну, з отриманням довгоочікуваного сертифікату про участь у ХІІ Всеукраїнській науково-технічній конференції аспірантів та молодих вчених «НАУКОВА ВЕСНА» 2022 р., що проходила на базі НТУ «Дніпровська політехніка». Тема доповіді – «Русофобія. Відношення українців до росіян (на прикладі соціологічного дослідження»), Маріанну визнано переможницею секції «Гуманітарні проблеми освіти».

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/