Підсумкова конференція з переддипломної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія ОПП Психологія.

14 листопада 2022 року відбулася підсумкова конференція з переддипломної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія ОПП Психологія.
Засідання проводила зав. практики Лариса Ільницька, яка супроводжувала проходження практики здобувачами на кожному етапі. На зустрічі також були присутні гарант програми проф. Анатолій Фурман, декан соціально-гуманітарного факультету проф. Оксана Вдовіченко, зав. каф. теорії та методики практичної психології проф. Світлана Ситнік, завідувач практикою Університету Поліна Кинєва.
Було підведено підсумки практики, обговорено складнощі та проблемні питання, які виникли у здобувачів під час проходження даного виду практики.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/