Участь у конференції «Збереження національної ідеї та національної самосвідомості українського народу в контексті історичних подій ХХ – ХХІ століть»

11Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, ОПП Середня освіта (Українська мова і література) 2-го року навчання Олеся Аліханіді, Валерія Швайка, Лариса Шелест та ОПП Середня освіта (Історія) 1-го року навчання Руслана Корнійчук, – члени наукового гуртка «Південноукраїнські наукові студії» (керівник – проф. Оксана Петінова) взяли участь у ХХІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Збереження національної ідеї та національної самосвідомості українського народу в контексті історичних подій ХХ – ХХІ століть», що була проведена на базі Хмельницького інституту МАУП 24 листопада 2022 року. Студенти висвітлили такі теми як «Україна у другій світовій війні 1939 – 1945 рр.», «Соціальна проблема операції «ВІСЛА»», «Висвітлення голодомору 1932 – 1933 років у літературі».
Від кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Університету Ушинського виступила проф. Оксана Петінова з темою «Ментальність українців: філософська рефлексія».

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/