Трейнінг «Міжкультурні особливості вищої освіти в Німеччині»

Image0117 грудня 2022 року здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 033 Філософія Кіра Білоусова, Олена Парадюк, Іванна Ніколаєва, Елеонора Бутенко та гарант ОНП Філософія проф. Оксана Петінова взяли в участь в інтерактивному трейнінгу для викладачів «Міжкультурні особливості вищої освіти в Німеччині», що організований в рамках міжнародного проєкту «Ukraine digital», Університет Хайльброну (Німеччина).

Цей практичний захід був спрямований на розвиток навичок soft skills в контексті міжнародної співпраці та євроінтеграційних процесів. Тематичні блоки трейнінгу: культурні відмінності в соціальній та освітній системі; міжкультурна комунікація в професійному контексті.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/