13 січня 2023 року здобувачі-психологи бакалаври та аспіранти на чолі з гарантами долучилися до вебінару для ознайомлення та опрацювання спеціалізованих знань та навичок з питань перинатального психічного здоров’я

1Тренінгова компанія з питань перинатального психічного здоров’я надала важливу підтримку для фахівців, які допомагають жінкам і чоловікам впоратися з проблемами, які виникають та передують народженню дитини в такий непростий час війни. Доповідачами були, доктор Джейн Хенлі та Лопа Вібхакар, визнані фахівці в галузі охорони перинатального психічного здоров’я з багаторічним досвідом роботи.
Доктор Джейн Хенлі – генеральний директор Perinatal MH Training CIC, яка працює в партнерстві з іншими експертами у цій галузі, щоб забезпечити високоякісне навчання здоров’ю професіоналів та практиків, що займаються проблемами постраждалих сімей з перинатальними психічними розладами та хворобами. Джейн займається перинатальним психічним здоров’ям (PMH) більше 40 років. Вона є почесним старшим викладачем перинатального психічного здоров'я Університету Суонсі та продовжує активно брати участь у дослідженнях як національних, так і міжнародних університетів.
Професор Лопа Вібхакар – зареєстрований UKCP системний парний та сімейний психотерапевт, організаційний психолог, директор і тренер-консультант в PMH Training. Має понад 35 років досвіду роботи в сфері психічного здоров’я, великий досвід роботи з перинатальним періодом та сімейними парами після пологів. Лопа захоплена створенням комплексного системного підходу для перинатального і постнатального періодів для сімей, щоб отримати підґрунтя для стабільного та щасливого життя попереду.
Такі досвідчені фахівці поділилися зі здобувачами знаннями та навичками з питань перинатального психічного здоров’я. Зокрема, мова йшла про важливість емоційної регуляції; емоції, які переповнюють жінку в період вагітності, фізіологічні та психологічні зміни; можливість епігенетичних змін у майбутньої дитини; найбільш часті розлади перинатального психічного здоров’я; окремо обговорили ознаки та симптоматику післяпологової депресії, значущість обізнаності щодо психічного здоров’я та способах його підтримання обома батьками. Розгляд перинатального ПТСР супроводжувався прикладами з клінічної практики та наданням дієвих технік управління емоціями. Здобувачі отримали спеціалізовані знання та навички з перинатального психічного здоров’я.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/