День Соборності України – 2023

ngerb20 січня 2023 року викладачами кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології було організовано та проведено тематичну зустріч з нагоди Дня Соборності України зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання спеціальності 053 «Психологія (Клінічна та реабілітаційна)» та здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання спеціальності 053 «Психологія» соціально-гуманітарного факультету Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д Ушинського».
Під час зустрічі викладачі кафедри розповіли здобувачам вищої освіти про історичні передумови становлення Дня Соборності України, славетні традиції українського козацтва та про його святкування. Водночас було проведено паралель з минулим та сьогоденням, а саме, як всю свою історію Україна виборювала право на існування рідної мови, традицій, культури. Здобувачам пропонували відвідувати віртуальний тур по Національному музею історії України.
Провідною цитатою заходу про Соборність було висловлювання Івана Франка: «Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/