Здобувачі ОНП Психологія та науково-педагогічні працівники долучилися до освітньої програми “StarterNetwork” яка проводиться спільно Тартуським університетом (Естонія) та YEP Інкубатором.

16 березня 2023 року відбувся перший вебінар із серії зустрічей, передбачених програмою «StarterNetwork». Їх метою є розвиток інноваційного та підприємницького потенціалу українських університетів та передача досвіду і кращих практик естонської екосистеми.
На вебінарі спікери поділилися найкращими практиками співробітництва університетів та підприємств, корпорацій на прикладі конкретних закладів вищої освіти. Актуальне питання, яке також обговорювалося – дуальна освіта та способи її організації в сучасних реаліях.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/