22 березня 2023 року відбулася робоча зустріч з організації внутрішньої академічної мобільності науково-педагогічних працівників та здобувачів Університету Ушинського та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

122 березня 2023 року відбулася робоча зустріч з організації внутрішньої академічної мобільності науково-педагогічних працівників та здобувачів Університету Ушинського та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
Оксана ВДОВІЧЕНКО, декан соціально-гуманітарного факультету (Університет Ушинського) та Оксана КРАВЧЕНКО, декан факультету соціальної та психологічної освіти (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини) представили факультети, спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка на факультетах.
На зустрічі були присутні гаранти програм ОПП Психологія (проф. О.В.Вдовіченко), ОНП Психологія (проф.М.Й.Казанжи), ОПП Психологія (проф. С.В.Ситнік) за якими проводиться академічна мобільність – здобувачі отримали вичерпні відповіді на питання, які виникали щодо навчальних дисциплін, особливостей програми тощо.
Академічна мобільність є ефективним інструментом підвищення якості освіти. Дякуємо нашим партнерам за довіру та направлення здобувачів в межах реалізації внутрішньої академічної мобільності для здобуття знань, вмінь та навичок в Університет Ушинського, а також за надану можливість нашим здобувачам долучитися до освітнього процесу, навчатися, та проводити наукову діяльність в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/