Аспіранти кафедри політичних наук і права успішно пройшли науково-педагогічну практику на базі Університету Ушинського

1Аспіранти другого року навчання за спеціальністю 052 Політологія, які завершують свою освітню складову програми підготовки докторів філософії на ОНП «Політологія», успішно пройшли науково-педагогічну практику і захистили звіти по ній на засіданні кафедри політичних наук і права.
Практика передбачала проведення лекційного, практичного та виховного заняття зі студентами в режимі реального освітнього процесу в межах дисциплін, які викладають їх наукові керівники. Зокрема, для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2 року навчання спеціальності 052 Політологія аспірант Ашот МАНАСАРЯН (науковий керівник – д.політ.н., проф. Н. П. Гедікова) провів лекцію на тему «Порівняльний аналіз політичної культури» у межах викладання дисципліни «Порівняльна політологія», аспірантка Юлія МУЖЕЛЯК (науковий керівник – д.політ.н., проф. Г. В. Музиченко) провела лекцію на тему «Державна політика в сфері функціонування української мови» в межах дисципліни «Державна політика». Василь ІЄРЕМІЯ (науковий керівник – д.політ.н., проф. Г. В. Музиченко) провів бінарну лекцію із запрошенням фахівців-практиків на тему «Громадський бюджет» у межах дисципліни «Публічні фінанси» для студентів 2 року навчання спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Андрій БАХМЕТЬЄВ (науковий керівник – д.політ.н., доц. С. Ростецька) провів лекцію на тему «Ресурсний потенціал та технології «м’якої сили» в межах дисципліни «Міжнародні відносини» для студентів 3 року навчання спеціальності 052 Політологія. Усі аспіранти продемонстрували високий рівень володіння матеріалом, сучасними інтерактивними методами викладання, взаємодії з аудиторією.
Крім того, в ході виконання індивідуального плану науково-педагогічної практики кожен із аспірантів відвідував заняття наукових керівників, інших викладачів кафедри, наукові заходи Центру соціально-політичних досліджень «Політікус», до організації та реалізації яких долучалися й самі аспіранти. Зокрема, Ашот МАНАСАРЯН провів кураторську годину на тему «Запобігання та протидія корупції і хабарництва» для студентів 4 року заочної форми навчання спеціальності 081 Право, Василь ІЄРЕМІЯ в межах реалізації міжнародного проєкту «Always Near» виступав в якості експерта та виконавця освітньої програми «Business Bridge» для внутрішньо переміщених осіб та ветеранів/ок російсько-української війни, Юлія МУЖЕЛЯК брала участь в організації профорієнтаційних заходів кафедри, Андрій БАХМЕТЬЄВ – організації тематичного круглого столу з питань евроінтеграції України.
Звіти аспірантів отримали схвальну оцінку членів кафедри і засвідчили високий рівень підготовки аспірантів до самостійної викладацької та професійної роботи за обраним фахом.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/