Ірина Поспелова, доцент кафедри теорії та методики практичної психології прийняла участь у традиційному Конгресі Литовської асоціації психологів.

2Кожного року ЛАП (Литовська Асоціація Психологів) збирається на традиційний Конгрес ЛАП.
В цьому році ця зустріч відбулася в термін 14-15 квітня 2023 року у Вільнюсі на базі затишного гостинного університету Миколаса Ромеса (MRU), названого на честь патріарха Литви, професора конституційного права Миколаса Ромеріса.

Як розповіли студенти Факультету людських і соціальних досліджень, Ніка та Анета (вони волонтери на конгресі – на фото разом з Іриною Поспеловою), цього року до Конгресу долучилися біля 150 психологів зі всієї Литви.
На конгресі було представлено багато цікавих результатів досліджень, авторських підходів до вирішення практичних проблем тощо. Так, привернули увагу виступи з проблем нейропсихології генетика, ендобіогенного лікаря Danielius Serapinas. Він відомий у Литві оригінальним підходом до проблеми походження людини та її майбутнього: як жити довше, уникаючи несприятливих факторів для здоров’я і захищаючи свої гени, як знайти мету і сенс життя, які сюжетні лінії чекають на людство.
З цікавістю учасники конгресу ознайомилися з результатами роботи науково-дослідного центру суїцидології від докторанта Якуба Гужаса з теми «Пошук факторів ризику та факторів захисту суїцидальності у осіб негетеросексуальної орієнтації». Особливо цікавими були практичні секції з проблеми вигорання та його профілактики засобами арт-терапії.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/