Круглий стіл: «Міжнародне обговорення проєкту опп «Клінічна та реабілітаційна психологія»

120 квітня 2023 року відбувся Міжнародний круглий стіл (у онлайн-зустрічі з використанням сервісу Zoom), на якому робоча група: гарант ОПП, д.психол.н., проф. Савенкова Ірина Іванівна та здобувач освітнього ступеня магістра, 1 року навчання, спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія» Сєвцов Сергій Валерійович презентували зміст та структурно-логічну схему Проєкту освітньої програми «Клінічна та реабілітаційна психологія» за спеціалізацією «Клінічна та реабілітаційна психологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2023-2024 н.р. Міжнародній академічній спільності та провідним стейкхолдерам.
У роботі Міжнародного круглого столу взяли участь ЗАПРОШЕНІ представники АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ та СТЕЙКХОЛДЕРИ: професор Нью-йоркського Медичного університету та засновник Інституту нейронауки ім. О.Р.Лурія, доктор філософії, АВРР, клінічний нейропсихолог та когнітивний нейробіолог, дипломант Американської спілки професорів психології в галузі клінічної нейропсихології ЕЛХОНОН АБРАМОВИЧ ГОЛДБЕРГ та Президент Асоціації нейропсихологів України, директор Центру нейропсихології, корекції та нейрореабілітації «NEURO BRAIN BOOST» Гарюшкін Дмитро Сергійович. У процесі дискусії узгоджено:
Зміст блоків вибіркових дисциплін, спрямованих на формування й удосконалення компетентностей у сфері нейропсихології в системі медичної сфери із застосуванням сучасних підходів нейродіагностики, корекції та нейрореабілітації та когнітивного психотерапевтичного впливу при органічних ураженнях ЦНС.
Робоча група з розроблення освітньої програми зазначила, що удосконалення змісту і структури освітньої програми відбулось на основі вивчення досвіду таких закордонних закладів вищої освіти як: Boston Cambridge College (США), The University Carolina at Chapel Hill (США) та вітчизняних закладів вищої освіти: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та Український католицький університет.
Під час круглого столу робоча група з розроблення Проєкту ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» спільно з провідними фахівцями в галузі Нейропсихології напрацювала подальші кроки щодо удосконалення освітньої програми та запланувала низку подальших зустрічей із запрошеними гостями.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/