Гостьова лекція стейкголдера для аспірантів кафедри політичних наук і права

124 квітня 2023 року відбулася гостьова лекція стейголдера ОНП «Політологія» Університету Ушинського доктора політичних наук, доцента кафедри політології ОНУ імені І. І. Мечникова УЗУН Юлії Вадимівни.Лекція здійснювалася в межах вивчення дисципліни «Регіональна політика та локальна демократія» для аспірантів 2 року навчання та стосувався актуальної для України теми "Територіальна політика держав ЄС: стабілізація і конструювання політичних систем".
Захід відбувався у відкритому форматі, отже, доєднатися до нього змогли аспіранти-політологи Університету Ушинського різних років навчання, а також аспіранти з університетів-партнерів, викладачі різних ЗВО України та усі бажаючі. Лекція була насиченою цікавою інформацією, ґрунтовна і по завершенню викликала жваву дискусію серед присутніх.
Для тих, хто не зміг доєднатися, ділимося відео-записом лекції, який з дозволу лекторки розміщено на ютуб-каналі Університету Ушинського: 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/