25 квітня 2023 року відбулася Міжнародна міжгалузева конференція "Конструктивна рефлексія конфронтації і кооперації: психологічні ризики і ресурси війни".

125 квітня 2023 року відбулася Міжнародна міжгалузева конференція "Конструктивна рефлексія конфронтації і кооперації: психологічні ризики і ресурси війни". Захід пройшов за активної участі викладачів кафедри теорії та методики практичної психології (професора Ситнік С.В., професора Симоненко С.М., професора Вдовіченко О.В., професора Чебикіна О.Я., доцента Поспелової І.Д., доцента Грек О.М., доцента Розіної І.В., доцента Головської І.Г., доцента Слюсаренко М.І.) Мета цього заходу полягала в обговоренні питань, пов'язаних з психологічними аспектами війни, визначенні певних ризиків та ресурсів, що впливають на психологічний стан людини в умовах воєнного часу. Проведення цієї конференції покликано допомогти налагодити співпрацю між фахівцями різних галузей, визначивши практичні підходи до роботи з психологічними наслідками повномасштабної війни. З вітальним словом виступила завідувачка кафедри доктор психологічних наук, професор Ситнік С.В. Викладачі кафедри, аспіранти, магістри надали свої статті, виступили з цікавими доповідями на різних секціях конференції. Зауважимо, що наукові пошуки кафедри теорії та методики практичної психології дуже близькі до тих проблем, що розглядалися під час проведення цього наукового заходу. У колі наукових інтересів кафедри починаючи з рівня магістратури перебуває практична психологія в екстремальних і кризових умовах. У свою чергу, це означає вивчення психології війни і людського ресурсу для протистояння війні і повоєнного відродження. Отже, поставлені на конференції питання цілком збігаються з тією тематикою, яку наразі розробляє кафедра теорії та методики практичної психології.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/