Настановна конференція виробничої практики (з реабілітації) здобувачів ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» заочної форми навчання

128.04.2023р. о 11.00 відбулася настановна конференція виробничої практики (з реабілітації) за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання, заочної форми.
Здобувачі отримали завдання на практику за напрямками психодіагностичної та реабілітаційної роботи, а також методичне забезпечення проходження практики: програма практики, силабус, методичні рекомендації, наскрізна програма, зразок документації та завдання на практику.
Базами практики стали: Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я, Центр сімейної нейропсихології, корекції та нейрореабілітації «NEURO BRAIN BOOST», Медико-корекційний центр «ЛЕПРЕКОН+», КУ «Центр реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку», КЗС «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», ГО «Асоціація дитячих, сімейних, перинатальних психологів, медиків та педагогів», лікувально-оздоровчий комплекс «Біла Акація».
Успіхів здобувачам у засвоєнні практичних навичок клінічного психолога та психолога – реабілітолога!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/