Захід «Якість вищої освіти по-європейськи: чого чекати українським університетам?»

IMG-5f62ed2d85b174fbcab6c690ce43bafd-V23 травня 2023 року здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП «Філософія» (Інна Фелорова, Людмила Городнюк, Віолета Світлицька, Марина Арапакі, та інші) й гарант ОНП проф. Оксана Петінова взяли участь в онлайн-заході, який організували та провели спікери Нацагенства із забезпечення якості вищої освіти щодо обговорення законопроєкту 8095 «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення якості вищої освіти».

Питання, що розглядалися: Якою буде акредитація по-новому? Що таке Апеляційна палата? Як здійснюватиметься постакредитаційний моніторинг? Чи зміниться статус Національного агентства і якою буде система відбору його членів? Учасники долучилися до дискусії щодо постакредитаційного моніторингу та інституційної акредитації закладу в університетах.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/