Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція "Актуальні проблеми практичної психології"

119 травня 2023 року кафедрою теорії та методики практичної психології було організовано проведення Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції "Актуальні проблеми практичної психології". Захід було проведено на високому професійному рівні. Кафедра представила ряд доповідей на наступну тематику: сучасні проблеми практичної психології, теоретичні та прикладні аспекти забезпечення та підтримання психологічного здоров'я людини, особистість у кризових ситуаціях та екстремальних умовах тощо.

У конференції брали участь аспіранти, магістри, бакалаври, здобувачі, представивши результати своїх наукових досліджень на засіданнях відповідних секцій. Конференція була розрахована на широкий загал здобувачів та студентів.

Щира подяка за проведення заходу усім організаторам та учасникам.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/