«Операція – ПЕЛІКАН» виставка творів здобувачів другого магістерського рівня художньо-графічного факультету

113 грудня 2023 року на художньо-графічному факультеті Університету Ушинського відбулось відкриття виставки експериментальних скульптурних форм здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) «Операція «Пелікан» під керівництвом Анна Носенко як результат вибіркової дисципліни «Стилізація в анімалістичному жанрі». У виставці взяли участь 10 магістрантів: Марія СКРИПКІНА, Ольга КІРІЙ, Андрій РОМЄЙКО, Ангеліна КЛІСЕНКО, Євгенія МАКІЄНКО, Оксана ЗУБАХА, Єлизавета ЛІСЮТІНА-ЦЕРКОВНА, Наталія БОРОДКІНА, Ольга ЗЕЛЕНІНА, Олена ЄЛОХОВА. Було представлено 12 скульптур.
Образи скульптурних форм були натхненні птахами природного заповідника «Тузлівські лимани». Природа, як і люди, потерпає від наслідків війни, проте вона здатна відновлюватись! На Тузлівські лимани кожного року прилітає величезна кількість видів птахів, зокрема пелікани, рожеві фламінго, чаплі. Цього року вперше фламінго висиділи пташенят!
Проєкт «Операція – ПЕЛІКАН» має екологічний характер – всі твори були задумані та виготовлені з відпрацьованих чи відходних матеріалів, які набули нового життя у творах мистецтва. Кожен образ пройшов логічний шлях від натурних замальовок у зоопарку до стилізації за унікальною ідеєю автора та втілення в матеріалі.

Репортажі з виставки також показано на офіційних сторінках художньо-графічного факультету у соціальних мережах (інстаграм: hgf_od, та ФБ: ХГФ – Університет Ушинського).

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/