Гостьова лекція Олександра Гаркавченка для здобувачів художньо-графічного факультету

95 квітня 2024 року для здобувачів ХГФ - Університет Ушинського відбулась цікава гостьова лекція випускника художньо-графічного факультету (1976 р), художника і музики, дослідника традиційного декоративного розпису, кераміки, знавця старовинних музичних інструментів, етнолога, методиста по роботі з дітьми та керівника студії художньої кераміки Одеського міського палацу дитячої та юнацької творчості Олександра Гаркавченка.

Майстер познайомив студентів та викладачів з традиціями української народної культури, для якої природнім є синтез різних видів мистецтв у єдиному безперервному процесі життя етносу, його гармонійного зв'язку з природою, розповів про власний багатий досвід етнологічних дослідницьких експедицій, поділився методичними секретами навчання дітей основам декоративного мистецтва, продемонстрував частину колекції автентичних та створених власноруч духових, ударних та ритмічно-шумових музичних інструментів. Слухачі мали унікальну нагоду почути і відчути традиційні звукові гармонії.
Дякуємо за організацію та модерацію цікавої і корисної зустрічі старшому викладачу кафедри образотворчого мистецтва Світлані Крижевській.


#hgf_od #гостьова_лекція_на_хгф

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/