Театр: мальовничі сезони

130 грудня 2022 року, напередодні Новорічних свят, відбулась презентація та відкриття виставки творів викладачів та студентів художньо-графічного факультету Університету Ушинського у просторі парадних сходів входу зі скверу «Пале-Рояль» Одеського національного академічного театру опери та балету.
У святковій атмосфері поєдналися театральний сезон, який блискуче втілюють майстри опери та балету, режисери, постановники, декоратори, костюмери, та мальовничі сезони, відтворені на полотнах митців Одеської школи живопису та студентів – майбутніх художників і викладачів образотворчого мистецтва.
Виставка звінчала тривалий творчий проєкт, що розпочався у жовтні 2021 року у 134 День народження театру. У цей день викладачі та студенти вийшли на пленер до театру та вшанували живописними творами перлину архітектурного образу Одеси. Творчий проєкт співпраці художньо-графічного факультету Університету Ушинського та театру продовжувався протягом року: художники-викладачі створювали полотна у різні пори безпосередньо на пленері та за враженнями у майстернях; студенти виконували кваліфікаційні роботи, віднаходячи неповторний художній образ Одеської опери.
У парадному виставковому просторі представлені пейзажні та тематичні композиції, головною темою та мотивом у яких є Оперний театр.
Учасники виставки: Заслужений художник України Наталя Лоза, Олексій Малік, Ольга Котова, Анна Носенко, Юлія Паук, Андрій Ромейко, Андрій Ясницький.
У 135 рік Театру хочемо побажати яскравих театральних сезонів, видатних прем’єр, вдячних захоплених глядачів! Сподіваємось на подальшу плідну творчу співпрацю з одеським худграфом! Віримо у Перемогу!!!
Виставка відкрита для глядачів, що будуть приходити на вистави протягом січня. Ласкаво просимо до театру!!!
Куратори проєкту: Дмитро Величко, Анна Носенко
Куратори виставки: Анна Носенко, Наталя Лоза

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/