Образ родини: картина Тараса Шевченка «Селянська родина» в контексті світового мистецтва

19 січня 2023 року відбувся відкритий Науково-методичний семінар для вчителів образотворчого мистецтва дитячих та юнацьких мистецьких закладів освіти Одеської області, а також для здобувачів другого (магістерського) та першого (бакалаврського) рівня вищої освіти художньо-графічного факультету, для науково-педагогічних працівників Університету Ушинського та закладів мистецької освіти України. В заході взяли участь більше 70 учасників.
Голова Наукової школи артсинергетики доктор мистецтвознавства, професор Ольга Андріївна Тарасенко презентувала особливо важливу для сьогодення життєстверджуючу тему родини, розкривши її символічний змістовний контекст на прикладі картини Тараса Шевченка «Селянська родина».
Презентація твору Тараса Шевченка була побудована на принципі дослідження у широкому часовому та культурному діапазоні світового мистецтва засобами компаративного методу, як провідного для наукової школи О.А. Тарасенко.
В межах семінару також відбулось знайомство вчителів образотворчого мистецтва дитячих та юнацьких мистецьких закладів освіти Одеської області з Освітніми програмами та умовами навчання на художньо-графічному факультеті Університету Ушинського.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/