V Міжнародна науково-практична конференція «Збереження і розвиток традиції пленеру: художня освіта і арт-туризм» (пам’яті Сергія Лозовського)

13 лютого 2023 року за ініціативи кафедри образотворчого мистецтва художньо-графічного факультету Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбулась ювілейна V Міжнародна науково-практична конференція «Збереження і розвиток традиції пленеру: художня освіта і арт-туризм» (пам’яті Сергія Лозовського) в читальній залі бібліотеки Університету Ушинського у змішаному форматі. У заході взяли участь близько 100 учасників, які завітали в бібліотеку чи доєдналися онлайн.
На пленарне засідання долучилися представники закладів вищої освіти, фахових коледжів, художніх шкіл; художники; здобувачі вищої та фахової передвищої освіти з Одеси, Харкова, Києва, Херсону, Львова, івано-Франківська, Германії, Англії, Китаю та Молдови.

Дякуємо кожному, хто долучився до заходу та працює над покращенням якості художньої освіти і збереженням та розвитком традицій образотворчого мистецтва Одеси, регiонiв України та інших країн.
Окремо хочемо подякувати науково-педагогічним та педагогічним працівникам КЗ «Одеський художній коледж імені М. Б. Грекова» за активну участь та багаторічну співпрацю.

За результатами конференції буде видано збірку матеріалів конференції та сертифікати усім учасникам.
Працюємо разом на освітянській та мистецькій нивах на благо вільної незалежної України!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/