Профорієнтація в Одеських ліцеях

001Університет Ушинського продовжує свою профорієнтаційну роботу! Впродовж минулого тижня відбулися профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками Одеського ліцею «Приморський» та ліцею №5, а також в онлайн форматі відбулися зустріч з Одеськими ліцеями №5, №10, №24, №49.
1
Зустріч провели проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев, який розповів учням про університет, ознайомив їх з факультетами, спеціальностями та освітньо-професійними програмами.
2
Крім того, начальник відділу професійних та суспільних комунікацій Наталія Сулім та голова студентського самоврядування Катерина Козій ознайомили майбутніх абітурієнтів з позанавчальною діяльністю університету та з програмами академічної мобільності студентів.

3

4

Також, під час зустрічі, практичним психологом університету Іриною Сазоновою було проведено психогеометричний тест для визначення особистісних рис та особливостей поведінки учнів, які можуть вплинути на вибір майбутньої професії.

5

6
Ми висловлюємо щиру подяку за запрошення, гостинний прийом та можливість поспілкуватися з майбутніми абітурієнтами усім колективам Одеських ліцеїв «Приморський», № 5, №10, №24, №49.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/