Профорієнтація в Одеських ліцеях.

01

Університет Ушинського продовжує активно працювати над профорієнтацією старшокласників Одеських ліцеїв.

1

Протягом тижня відбулись профорієнтаційні зустрічі з учнями Одеського ліцею №35, №38, №43.
2

Проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев провів зустріч з учнями, де представив університет, розповів про його факультети, спеціальності та освітньо-професійні програми.
3
Крім того, начальник відділу професійних та суспільних комунікацій Наталія Сулім та голова студентського самоврядування Катерина Козій познайомили майбутніх абітурієнтів з позанавчальними активностями в університеті та програмами академічної мобільності.
4
Також, під час зустрічі було проведено психогеометричний тест, який допомагає визначити особистісні риси та особливості поведінки учнів, що стануть ключовими у виборі майбутньої професії.
5
Ми вдячні за запрошення та можливість обміну думками з майбутніми абітурієнтами Одеському ліцею №35, №38, №43.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/