Відбулась урочиста церемонія вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту.

115 березня 2024 року у стінах Університету Ушинського відбулась урочиста церемонія вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту. Ця подія в оффлайн та онлайн форматі стала незабутньою для всіх 113 випускників, які отримали свої заслужені дипломи за спеціальностями: 073 Менеджмент, 014 Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика).

Найемоційнішим моментом випуску було вручення дипломів магістрам, що підкреслило завершення освітнього проєкту та відкрило нові перспективи та можливості у професійному, особистому житті кожного випускника. Ректор університету, доктор історичних наук, професор Андрій Васильович Красножон, привітав випускників та особисто вручив дипломи, що ще більше надавало урочистості цій події.

Під час вручення директор інституту ІПМНІМ, доктор педагогічних наук, професор Наталія Миколаївна Черненко, відзначила досягнення кожного випускника під час навчання, підкреслила вагомість освіти під час війни та значущість постійного самовдосконалення у будь-якій сфері діяльності, зокрема управлінській та педагогічний в умовах постійних змін.

Випускники Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту подякували адміністрації Університету Ушинського за створені умови навчання та відзначили потужний кадровий потенціал викладачів, їх сумлінне ставлення до роботи, щирість і чесність, підтримку та вимогливість у ці непрості часи.

Цей день став символом визнання і вдячності як викладачам, так і випускникам за їхню працю та зусилля у закладах освіти, що спрямовані на розвиток майбутнього нашої держави!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/