Гостьова лекція проф. Ю. Вашпанова для аспірантів ОНП «Прикладна фізика та наноматеріали»

128 березня 2023 року для аспірантів першого року навчання ОНП «Прикладна фізика та наноматеріали» відбулася гостьова онлайн-лекція ВАШПАНОВА Юрія Олександровича - доктора фізико-математичних наук, професора, дійсного члена Академії Метрології України (Одеська державна академія будівництва та архітектури).
Лекція на тему «Фотоелектричні інтелектуальні газові наносенсори: технологія та застосування» відбулася в межах вивчення дисципліни «Механізми старіння матеріалів та приладів».
Традиційно гостьові лекції мають відкритий формат участі, до яких можна доєднатися онлайн усім бажаючим. Зокрема, на цій лекції були присутні аспіранти 1 року навчання, представники групи забезпечення ОНП «Прикладна фізика та наноматеріали» доктори фізико-математичних наук, професори Гохман О. Р. (гарант), Ків А. Ю. і. Усов В. В., а також студенти другого та третього року навчання першого (бакалаврського) рівня освіти, спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика).
Викладені лектором теоретичні аспекти проблеми спонукали до обговорення, яке в результаті привело до формування спільної думки про те, що явище старіння матеріалів та приладів є актуальним для функціонування фотоелектричних інтелектуальних газових наносенсорів. Особлива увага приділена досвіду проф. Вашпанова Ю. О. у розробці газових сенсорів в університеті технологій Ханьянг (Сеул, Південна Корея) на замовлення компанії Samsung та перевагам та перспективам розвитку 6G зв’язку.
Учасники зустрічі активно ставили питання лектору, висловлювали свою думку та надавали пропозиції щодо підвищення терміну життєвого ресурсу газових наносенсорів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/